Wij hebben een visie met groot bereik

Wij kijken vooruit
naar de toekomst

We hebben lange achtergrond in de ambulante begeleiding


Jouw visie is onze focus

Wij staan
om jouw leven aangenamer te maken

Wij willen dat onze cliënten een optimale begeleiding krijgen van ons.


Eigenaar en zorgbegeleider

Nynke Bouma

Ik ben Nynke Bouma, eigenaar van MoveOn ambulante begeleiding. Daarnaast ben ik ook werkzaam in het werkveld ,wat voor mij het allerbelangrijkste is en blijft. Is het werken met cliënten, hen ondersteunen in een tijd wanneer alles wat moeilijker gaat, en zien dat ze stap voor stap vooruitgaan, is voor mij de grootste voldoening die ik krijgen kan in mijn werk.

MoveOn ben ik begonnen omdat ik van mening ben dat de wereld van de zorg persoonlijker kan, een vaste begeleider die langs komt op momenten die de cliënt goed uitkomt. Op basis van wederzijds vertrouwen werken aan de wensen en behoeften van de cliënt. Verder ben ik van mening dat de begeleiding laagdrempelig moet zijn voor een ieder toegankelijk. De begeleiding is gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en gebruik maken van zijn (in)formele netwerk, de begeleiders spelen hierin een activerende rol. Samenwerken met anderen vind ik belangrijk. MoveOn weet waar haar kracht ligt maar weet ook wanneer we de deskundigheid van anderen nodig hebben.

Korte schets : Ik heb een positieve houding, uitstekend inlevingsvermogen. Ik vind het fijn om mensen te motiveren, heb humor, sta met beide benen op de grond en heb passie voor mijn werk!
Ambulante Begeleider

Yljanne Piek

Mijn naam is Yljanne Piek.

Ik heb mijn studie HBO Bachelor of Social Work afgerond en ben momenteel bezig met een studie als Zelfstandig Budgetcoach. Ik vindt het interessant om mij te verdiepen in financiële situaties en daarbij een helpende hand te kunnen zijn.

Daarnaast werk ik graag met jongeren en diens netwerk. Geen hulp vraag is mij te veel, ik probeer dan ook altijd te kijken naar wat wij zelf kunnen bieden en wanneer nodig door te verwijzen.
Ambulante Begeleider

Madeleine Koper

Mijn naam is Madeleine Koper

Ik heb de opleiding HBO Social Work afgerond en heb daarna Master Familie opstellingen gedaan.
Dit behoort tot de methode systemisch werken en het geeft inzichten vanuit onder ander het familiesysteem.

Problemen en blokkades zijn vaak te herleiden uit het systeem, waarin ze zijn ontstaan.
Vragen, zoals “waarom ben ik zo, zoals ik ben”,” waarom gebeuren er vaak dezelfde dingen” en waarom gedraag ik mijzelf steeds zo, zijn vaak te herleiden vanuit je familie systeem. Ik werk al meer dan 10 jaar in de Ambulante Begeleiding, vanaf november 2020 bij Move On.

Vooral de kleinschaligheid van Move-On spreekt mij  erg aan, waardoor je als medewerker, maar ook als cliënt gezien wordt. Je mag er zijn wie je bent en bent nauw betrokken bij het werk en de aanpak.
Mijn eigen belangrijke waarden, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en wederzijds respect, zet ik ook in tijdens de begeleiding met mijn cliënten.
Op die manier hoop ik mijn cliënten zo te begeleiden dat ze het meeste uit hun leven kunnen halen en met eventuele tegenslagen om te kunnen gaan.
Ik leer ze te kijken naar wat er wel is en niet teveel te focussen op wat er niet is.
Geluk kan in kleine dingen zitten, je moet er soms alleen op gewezen worden.
Ambulante Begeleider

Esther van der Veen

Mijn naam is Esther van der Veen en mensen omschrijven mij als een duidelijk, geduldig en positief iemand. Ik ben afgestudeerd voor de HBO opleiding MWD (Maatschappelijk werk en dienstverlening) oftewel Bachelor of Social Work. Hierbij heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Jeugdzorgwerker, omdat ik graag met jeugd en gezinnen werk. Als coach heb ik op een middelbare school gewerkt met jongeren en tijdens mijn stages, onder andere als ambulant gezinsbegeleider, heb ik ervaring opgedaan met volwassenen en jeugd met gedragsproblematiek en opvoedondersteuning. Wat ik daar ook met plezier gedaan heb, was het begeleiden van vrijwilligers en het geven van cursussen en workshops.

Naast gezinsbegeleiding, is één op één begeleiding van (jong)volwassenen wat ik nu bij MoveON doe, tevens iets dat goed bij mij past. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Ik probeer mensen aan te moedigen, waarbij ik de focus leg op talenten van mensen en het bereiken van vooruitgang, hetzij middels kleine stapjes. We leven in een tijd waarin veel van mensen gevraagd wordt en wat zij beter zouden kunnen. Zelf kijk ik juist veel liever naar iemands sterke punten en talenten en hoe die tot ontwikkeling zouden kunnen komen. Dat iemand kan opbloeien door te doen wat hij/zij graag doet en goed kan. Volgens die overtuiging hoop ik van betekenis te mogen zijn voor anderen.
Ambulante Begeleider

Jenny Nijholt

Hoi ik ben Jenny! 

Voor mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik verschillende stages mogen lopen. Hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen met verscheidene doelgroepen. Daarbij heb ik mensen geholpen om te integreren in en te participeren aan de maatschappij. Ik geloof in de eigen kracht van de cliënt om zijn of haar doelen te bereiken en ik bied hen graag handvatten aan om hen in dat proces te begeleiden. Elke cliënt is uniek en vraagt om een andere benadering. Ik bied begeleiding op maat waarbij de cliënt centraal staat! Dit heb ik na mijn studie eerst toegepast binnen het begeleidend wonen, maar inmiddels heb ik mij met veel enthousiasme toegelegd op de ambulante zorg.
Veel oefening baart veel kunde

MoveOn Heerenveen

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens potentieel heeft om zich persoonlijk te ontwikkelen. Maar ook dat persoonlijke ontwikkeling niet voor iedereen vanzelfsprekend is, en dat de ene persoon hier meer ondersteuning en begeleiding bij nodig heeft dan de ander persoon.

De beste zorg


Om de best mogelijke zorg te bieden en te zorgen dat onze professionals up to date blijven, spenderen wij ook tijd om de nieuwste cursussen te volgen.

Werken met de meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling


Neem contact met ons op

Stuur ons een mail wanneer je dat wilt. We staan open voor alle suggesties van onze cliënten en publiek.
.


Adres

Milhoes 2 , 8454 LB Mildam


Bel ons

06-129 647 75


Mail ons

info@moveonheerenveen.nl

Neem contact met ons op


Bel ons

06-129 64 775


Postadres:

Milhoes 2 8454 LB Mildam


Verstuur ons een email

info@moveonheerenveen.nlSocial netwerken


Facebook

www.facebook.com/moveonheerenveen


Linkeldn

#MoveonHeerenveen
Neem contact met ons op


Bel ons

06-129 64 775


Milhoes 2
8454 LB Mildam


Verstuur ons een email

info@moveonheerenveen.nlSocial netwerken


Facebook

www.facebook.com/wwwmoveonheerenveen.nl


LinkedIn

http://www.linkedin.com/in/Nynke